Pareguts raonables: els dobles de les personalitats valencianes

Mónica Oltra, Xavi Sarrià, Maria Abradelo, Xavi Castillo, Eva Ortiz o, fins i tot, l’advocat de Marcos Benavent.  A la redacció de la Tresdeu ens hem calfat una miqueta la perola per tornar a reunir als germans bessons separats d’algunes de les personalitats valencianes. I no precisament els uneix la sang o han compartit panxa durant 9 mesos. Polítics i diputats, humoristes, músics, periodistes valencians… tots ells i elles tenen el seu doble, o germà/na ocult/a, repartits pel món.

Alguns d’ells i elles només els hauràs vist per televisió, d’altres en persona i en vídeo i, tal volta, uns quants exemples de la llista ni els coneixes. Fins i tot, hi ha companys de partit qui, a banda de la ideologia, tenen més coses en comú: el físic.

Xavi Sarrià (escriptor i músic) i Leonard Hofstadter (personatge de ficció de The Big Bang Theory)María Abradelo (presentdora de TV) i Robin Meade (periodista nord-americana)

Maria Such (DG de l’Institut Valencià de la Dona, PSPV-PSOE) i Amber Heard (actriu nord-americana)Pepe Viyuela (actor) + Pitbull (cantant) = Xavi Castillo (humorista)Clara Tirado (ex-diputada de les Corts pel PSV-PSOE) i Ana Valls (periodista, ex-presentadora Canal 9)

Ramiro Blasco (advocat de Marcos Benavent, “Yonki del dinero”) i Eugeni Alemany (humorista) Marcos Benavent i…

Parecidos razonables: Marcos Benavent y Ripollés pic.twitter.com/BzTfZuv0HH

— Joaquim Clemente (@XimoClemente) 26 de mayo de 2015Pareguts raonables 2: Marcos Benavent i el Geni Tortuga@XimoClemente pic.twitter.com/pxNmVRAZIR

— Escanyat (@escanyat) 26 de mayo de 2015Carme Juan (actriu – L’Alqueria Blanca, Babalà) i Mónica Oltra (Vicepresidenta de la Generalitat)Rafael Climent (Conseller d’Economia Sostenible de la GVA) i Joan Baldoví (diputat per Compromís al Congreso)Eva Ortiz (diputada pel PPCV a les Corts) i Carmen Porter (co-presentadora Cuarto Milenio)James Lipton (escriptor nordamericà) i Enric Nomdedéu (Secretari Autonòmic d’Ocupació – Compromís)L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.