‘Paraula de guerra’, el nou rap de Garrotada

Garrotada, el grup de la Safor, presenta nou disc. Paraula de Guerra. Dotze nous temes que afloraran pròximament pels escenaris del pais.

garrotadaEl jove grup es conformà al 2012 amb l’objectiu de divertir-se i reivindicar els seus pensaments a través de la musica. Així sorgí el primer treball, Els ulls de la històriaAvui, quasi un anys després  i gràcies al projecte Verkami, tornen amb un nou disc i amb moltes ganes de seguir fent i gaudint de la musica.

“Paraula de guerra, és un crit de ràbia, un crit cap a la llibertat d’expressió, i sobretot, un crit contra les injustícies”. Així defineixen els xics de Garrotada el seu nou treball. En aquesta nova creació han contat amb la col·laboració d’artistes com Ivan Gosp (Aspencat) veu a “Ràbia clandestina”, Hèctor Peropadre (Aspencat) llaüt i acordió a “Cultura de carrer” i “Ella” , Joan Palomares veu a “No tenim por”, Robert Palanca (Atupa) veu a “Ràbia clandestina” i Ofelia Gomar veu femenina a “Lluita”, “Ella” i “Cultura de carrer”.L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.