Pablo Sánchez més íntim que mai al primer avançament de Ciudad Jara

“La canción del pensador” és el primer avançament de Donde nace el infarto, el nou disc de Ciudad Jara. La banda, nascuda de la mà de Pablo Sánchez (compositor i cantant de La Raíz), presenta així el primer avanç del seu àlbum debut, que veurà la llum el 7 de febrer de 2020. El disc ja es pot reservar a la pàgina web del grup. “La canción del pensador” és una de les cançons més íntimes del disc, segons Pablo. També per això ha estat l’escollida per donar el primer tast del disc que escoltarem al febrer. Sense més preàmbuls doneu-li al play.La canción del pensador


El videoclip, ha estat gravat en els mateixos estudis de Casa Murada. Ha estat dirigit per Pablo Serrano i Paula Piqueres (Cowork Films) i el mateix Pablo Sánchez. S’hi dóna veu a l’estàtua “El Pensador” de l’escultor francès Auguste Rodin, fent una similitud entre el silenci de l’estàtua, centre de totes les mirades, i el silenci de l’artista darrere dels focus.


Per al vídeo, Pablo s’ha envoltat de cares reconegudes dins el circuit musical. Podem veure al guitarrista i coproductor del disc Tato James, Jordi Martí al baix, Miquel Ramos a la percussió i els violins de Nyelety i Xiluva Tomás.


En els propers dies, l’artista confirmarà la formació de Ciudad Jara que l’acompanyarà aquest 2020 en alguns dels majors festivals de l’estat. Sense apuntar dia concret la banda ja ha anunciat la seua presentació oficial al març de 2020.


La canción del pensador

Pablo Sánchez


Podeu llegir l'article original Pablo Sánchez més íntim que mai al primer avançament de Ciudad Jara a la Tresdeu.com.


L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.