‘Oxigen’ és la nova cançó i videoclip de Mai MaiAmb el single i videoclip ‘Oxigen’, Mai Mai preparen el camí per l’arribada del seu primer llarga durada Arribar a Mart. El nou àlbum es publicarà el proper 1 d’abril en escolta, descàrrega i compra a Bandcamp i el 7 d’abril a Spotify, iTunes, etc. Abans però, es podrà escoltar el 31 de març a Enderrock. La versió física en digipack serà a botigues a partir del 16 d’abril, dia de la seua presentació en directe a la sala Wah Wah de València.

Oxigen - Mai MaiEls Mai Mai han arribat, i tornen amb una alenada fresca d’oxigen. Una cançó que serveix d’avançament pel seu primer LP, i que és mostra del canvi i maduració del seu so, molt més cru i directe. Una manca d’artificis innecessaris on es nota la mà del productor Eric Fuentes, i que ressalta la bona composició del tema.

El videoclip està dirigit pel guitarrista de la banda Pau Berga, i realitzat per Graphic Records. Està rodat a Sociòpolis, l’Eliana i València, i s’introdueix amb una frase del pensador valencià Joan Fuster.

Verkami en marxa

El nou treball Arribar a Mart està acabant de finançar-se a la plataforma online Verkami, i encara es pot ajudar a la banda mitjançant qualsevol tipus d’aportació. Així podran fer front a les despeses que ha suposat gravar a Barcelona amb el productor Eric Fuentes, i també la feina prèvia amb el valencià Tono Hurtado.