Orxata graven a Islàndia

Fins al 23 d'octubre Orxata Sound System seran a Islàndia: és el paratge que han escollit per tal de gravar el seu proper disc, titulat 3.0., una nova remesa de cançons electròniques que es podran descarregar a partir del 12 de desembre a la xarxa. De moment, podeu seguir les seves aventures al país nòrdic des del seu blog: http://blocs.mesvilaweb.cat/orxata

Expliquen Orxata que gravar un disc sempre significa emprendre un viatge: “En aquesta ocasió hem triat viatjar fins a Islàndia perque és una societat que ens inspira en molts aspectes. La situació política del país ha generat molts discursos. Nosaltres volíem vore-ho amb els nostres propis ulls”.


La banda ja s'ha instal·lat en una casa als afores de Reykjavík, on gravaran deu temes nous que després mesclaran als Estudis Ground de Cornellà de Terri. 


Orxata Sound System aprofitaran l’escenari per gravar un curtmetratge que també girarà al voltant del seu nou disc. Serà una versió més surrealista de les mateixes idees que envolten les cançons.


La incertesa, el cooperativisme, els satèl·lits, la família, la seva experiència a Islàndia, l'orgasme, la mort, l'exili, la vaga mundial indefinida i les tecnologies col·laboratives són alguns dels temes dels quals parlen les noves cançons, escrites amb els seus seguidors a través de Twitter i d'editors de textos on-line. Les cançons de 3.0. es publicaran el 12.12.12 a internet de forma gratuïta i es presentaran a Barcelona el 20 de desembre.