Orxata, Els Catarres i més al Caparrarock d’aquest dissabte a Benidoleig

CaparrarockEstem en ple estiu i això és evident. Un dels principals símptomes és l’efervescència de festivals, grans i xicotets, que afloren per tota la geografia valenciana. I la Marina Alta n’és un dels punts calents. Aquesta setmana la cita tindrà lloc el dissabte 9 d’agost a Benidoleig, on es celebrarà el Caparrarock. Aquest petit festival d’una nit acollirà les actuacions d’Orxata Sound System, Els Catarres, Sant Gatxo i Dubte.

Els d’Orxata presentaran el seu nou i frenètic directe després de sorprendre al Feslloch, el Gandia Sound o als seus concerts a Catalunya. Serà a més l’única oportunitat per veure’ls debades aquest mes d’agost. El mateix cas passa amb els Catarres, ja que la de Benidoleig és de moment la seua única data prevista per a la resta de l’estiu al País Valencià. Per als amants del pop-rock serà una bona oportunitat per gaudir dels veterans Sant Gatxo, inmersos en la seua gira de 20 aniversari. La banda de Benissa i Xaló Dubte s’encarregarà d’obrir la nit amb la seua combinació de reggae i fusió.

En definitiva, una oferta musical i d’oci de qualitat i gratuïta que tindrà lloc aquest dissabte 9 de juliol a la localitat marinera de Benidoleig, concretament a la Plaça del País Valencià a partir de les 00h.L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.