Olga Alamán encarregada de #LaLlista d’Octubre

Olga Alamán sEXo Música

La Llista d’Octubre ens l’envia Olga Alamán, una actriu valenciana, que ha treballat en nombroses sèries d’èxit com “Amar en tiempos revueltos”, “Gran Hotel” o “L’Alqueria Blanca”, també l’hem poguda veure en la pel·lícula “No habrá paz para los malvados” guardonada amb 6 Premis Goya, com també nombrosos llargmetratges per a la TV3. És, a més, l’actriu que dona dramatisme al nou videoclip d’Aspencat.

Olga Alamán va estudiar Comunicació Audiovisual en la Universitat Carlos III de Madrid i ara també es troba immersa en Direcció i Guió. Es va iniciar com a directora amb el seu curtmetratge “sEXo” el qual està tenint bona acollida en festivals de cine. Ja està en post-producció el seu últim curtmetratge documental sobre LondresShituation”.

Un dels seus grans projectes enguany és el del curtmetratge “Mírame a los ojos” una història original del reeixit empresari i cantautor Dan Aulí i produït per The Other Side Films (productora del curtmetratge “Eat my shit” i el llargmetratge “Pieles” d’Eduardo Casanova) i que començarà a rodar com a directora aquest mes d’octubre. A continuació la seua Llista d’Octubre!

Maurice and Williams – “Stay“: Per un road trip que vaig fer amb un amic a Itàlia. Alt J – “Something Good“: Vaig estar a Londres l’any passat i era la meua cançó. Arctic Monkeys – “Do I Wanna Know“: M’encanta des del primer dia que la vaig escoltar. Arctic Monkeys – “RU MINE?“: M’encanta Arctic Monkeys des de fa anys. Kimbra – “Plain gold rain“: Kimbra es una referència com a dóna a nivell artístic. Anita Tijoux – “1977“. Per la serie de televisió “Breaking Bad”. REM – “Uberlin“: Pel solatge melancòlic. Silvia Perez Cruz – “Corrandes d’exili“: Per a mi la millor veu d’aquest país. Papa Topo – “La chica Vampira”: Em porta molt bons records de quan estudiava a la universitat. Cristal Fighters – “Plage“: Una de les meues cançons cançons favorites d’aquest estiu. Daft Punk – “Get Lucky“: Em pareix un gran tema. Fuckaine – “Aitork“: A voltes també compose música i l’escoltava molt fa algun temps. Franco Battiato – “Cucurucucu”: Em fa molta gràcia aquesta cançó. Berri Txarrak – “Oreka“: És un dels meus grups de l’adolescència i esta cançó em xifla. Arcade Fire – “A take Away show“: El videoclip i la cançó em pareixen hipnòtics. Beck – “Go it Alone“. Per la sensualitat que té la cançó.