Novetats sobre el TroVAM! 2014

Fira Mediterrània Trovam VAMEls dies 2, 3 i 4 d’octubre tindrà lloc la segona edició del Trovam!, el festival de música i encontre professional promogut pel VAM. Enguany comptarà amb la participació de grups catalans, i l’assistència de gestors i programadors gràcies a la signatura del conveni amb la Fira Mediterrània de Manresa.

L’acord permetrà l’intercanvi d’artistes i programadors en les respectives fires que organitzen les entitats i contribuirà a consolidar una xarxa musical professional. Fira Mediterrània de Manresa és un dels punts d’encontre professional de referència a l’Estat Espanyol que porta 16 anys desenvolupant la seua activitat com a nucli de tendències al voltant de la cultura tradicional i popular, la World Music.

Per la seua part, la Valencian Music Association, recordem, és un col·lectiu de cinc empreses culturals valencianes dedicades a la producció, el management i la difusió del treball de músics valencians que va néixer fa un parell d’anys. Entre les seues activitats principals figura l’organització del Trovam! a Castelló de la Plana, primera fira musical professional al País Valencià.

De manera recíproca, la participació d’empreses i artistes valencians tindrà lloc durant la celebració de la Fira Mediterrània de Manresa, del 9 al 12 d’octubre pròxims. La signatura d’aquest conveni suposa un pas en ferm en la consolidació d’una xarxa musical professional mediterrània.L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.