Noves recompenses en la recta final de #ReviuElRaval

Teatre del Raval LaCasaCalbaLa campanya de microfinançament, iniciada per LaCasaCalba amb la intenció de rematar les obres de condicionament del Teatre del Raval de Gandia per a la nova temporada, ha recaptat, a 19 dies de la seua fi, més de 3.000 euros dels 10.000 euros fixats com a xifra objectiu a Verkami.

Per donar-li una empenta final l’organització ha afegit noves recompenses a l’abast del públic general, però també dels col∙lectius, entitats i empreses:

Entrada per al espectacle inaugural amb una aportació de 20 euros. Cessió del saló d’actes per a desenvolupar esdeveniments privats en concordança amb la programació del Teatre del Raval amb una aportació de 300 euros. Cal destacar l’acte del passat 17 de juny, que es va dur a terme al teatre amb una ‘Jornada d’obres (de teatre) obertes’ per a donar a conèixer de primera mà les instal·lacions i el projecte de millora de l’edifici.

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.