Noves cançons d’Averno, Soniye, Campi i Daniel Kyo

El negre és més que un color, etimològicament la paraula es relacionava al concepte de nit, temuda per la inseguritat de no poder protegir-se davant d’imprevistos. Averno juga amb diferents conceptes del negre per presentar “Black Is More Than A Color“. Es tracta d’un primer tema orginal d’aquest duet valencià que reivindica la música de ball desproveïda de tota llum, obscura, música que s’influència d’estils com el Tehcno, el House o l’Àcid actualitzats amb la classe de l’Electro francés. Averno acompanya el single amb una serie de remixos que també podreu escoltar a continuació.

prodElec-290x180Pel que fa a Soniye continua amb les seues produccions que combinen Trap, Moombah amb clàssics del reggaeton. En aquesta ocasió aquest jove del cap i casal revisita “Baila sola” de Kartier.Seguint amb més Trap, tenim Campi, un altre jove de Castelló que ens presenta “Ultraviolet” amb el que espera aconseguir el mateix èxit que amb “Hydrate“. Aquesta cançó l’han posada dj’s coneguts de les principals discogràfiques (OWSLA, Spinnin’ o Dim Mak). Amb “Ultraviolet” Campi ens mostra una producció més sòlida de trap amb sons com el House, Juke o Kuduro.I amb un estil totalment diferent trobem Daniel Kyo, un vell conegut de l’escena valenciana que presenta el seu EP “Days of Being Wild“. Dos cançons amb sons retro reforçats amb fonts analògiques i sintetitzadors i una línia vocal inspirada amb la New Wave. “Running”

En su primera referencia en “Days of Being Wild”, Kyo presenta dos tracks con una fuerte base melódica y sonidos retro ochenteros, reforzados al utilizar fuentes analógicas y sintetizadores, también con una línea vocal inspirada en el new wave. Vos deixmem amb un dels dos temes, “Running“.

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.