[Nou senzill] Valira ens desvela el seu “Refugio” amb Manuela Vellés

Nou single més clip de Valira, la banda pop-rock liderada pel guitarrista i compositor de La Raíz, Juan Zanza. “Refugio” és la darrera novetat que presenta la banda després del debut i èxit d’Ecos de Aventura, i ho fan acompanyats de l’actriu i cantant Manuela Vellés. El single és un homenatge a totes les persones que són sinònim de casa, aquelles a les que sempre es torna quan tot es comença a tòrcer. Es subratlla el caràcter existencialista de les lletres de la banda, i suposa descobrir una nova vessant de Valira, més melòdica, amb un so que busca experimentar amb la distorsió i algun toc d’electrònica. Però sempre sense perdre la solidesa roquera que enganxa a la primera.Refugio amb Manuela Vellés


Refugio


A “Refugio” hi trobem una veu femenina que en aquesta ocasió acompanya la banda. L’actriu i cantant Manuela Vellés, a qui hem pogut veure en pel·lícules com Caótica Ana o Camino; i escoltat al seu àlbum debut Subo Bajo. El clip que vesteix “Refugio” ha estat gravat durant les sessions a Estudio Uno per l’equip de Carles Bixquert.


El nou tema de Valira ha estat concebut a València i enregistrat a Estudio Uno de Madrid. Allí ho han gravat juntament amb Pablo Pulido (Amaral, Rayden, Leiva, Fito y Fitipaldis, Nena Daconte o Marlango); i mesclat i masteritzat a Estudio Fluxus amb Pau Paredes (Amatria o Elyella DJs) als comandaments.


Valira arrenquen el 2020 amb més música, concerts i sorpreses. Ecos de Aventura ha de recórrer encara molts escenaris, des del Séniafest 2020 fins al Rabolagartija Festival, passant pel Festiuet, i els imprescindibles concerts a València o Madrid. Tot això mentre els Valira ja es preparen per al seu segon treball que, tot sembla indicar que veurà la llum el 2021.


Podeu llegir l'article original [Nou senzill] Valira ens desvela el seu “Refugio” amb Manuela Vellés a la Tresdeu.com.