Nou abonament conjunt de l’Espiga Rock i del concert de La Raíz a Sueca

abonament espiga rock suecaEls interessats en acudir a l’Espiga Rock17 i a la Final del Sona La Dipu Pop-Rock 2017 que es celebrarà a Sueca podran beneficiar-se de vora un 20% de descompte en l’entrada amb l’abonament per als dos esdeveniments. La capital riberenca acollirà durant una setmana, i emmarcat en el programa de la Fira i Festes 2017, dos de les grans cites musicals del final de l’estiu: la Final del Sona La Dipu, el proper 2 de setembre, i la quarta edició de l’Espiga Rock, que tindrà lloc només uns dies després, el pròxim 9 de setembre. L’organització del festival i de la final del certamen han posat a la venda una quantitat limitada de 500 packs promocionals que inclouen l’entrada als dos esdeveniments per només 18 euros. L’abonament es pot aconseguir ja a Notikumi.

El passat mes de maig es confirmava la gran notícia. Serà el pròxim 2 de setembre, a Sueca, quan es decidirà el guanyador de la nova edició del concurs Sona La Dipu Pop-Rock 2017. Els finalistes actuaran en un concert amb un cartell immillorable al costat dels grups La Raíz, Zoo, Oques Grasses i Escala i Corda Dj set. El certamen ja coneix els seus primers finalistes. El passat mes de maig, Dûrga van ser seleccionats com a primers finalistes del Sona la Dipu 2017. Els altres tres seran escollits en les pròximes semifinals programades a Alzira, el pròxim 23 de juliol; Xàtiva, el 19 d’agost i Buñol, el 30 d’agost.

D’altra banda, el cartell del festival Espiga Rock, consolidat com el festival de referència de música en valencià a la comarca, estarà encapçalat enguany per Aspencat. Sens dubte, els de la Marina Alta seran un dels reclams principals de la nova edició, atés que este serà un dels últims escenaris que acollirà al grup després que hagen anunciat la gira de comiat. A banda de la seua actuació a Sueca, només hi ha confirmades dos cites més per veure’ls en tot el País Valencià. Aspencat actuarà en la IV edició de l’Espiga Rock al costat de Boikot, Ebri Knight, Smoking Souls, Pupil·les, Mafalda, DJ Rule, i Barbaritats, el guanyador de la primera edició del Concurs Espiga Rock. Segons ha apuntat el regidor de Festes, Pau Roselló, el consistori busca, amb esta promoció, noves formules de confluència i sinergies entre dos dels principals esdeveniments que s’han programat per als pròxims festejos de la localitat.