Nixon visiten demà València acompanyats de The Dirt Traks

Nixon AlmeriaDemà la Sala Wah Wah de València acollirà l’actuació de la banda d’Almeria Nixon. Els andalusos venen a presentar el seu últim treball ‘Alter Ego’, un EP de sis cançons on combinen un pop i un rock molt indies. Cançons de tint èpic i de sonoritats redones que ens poden fer pensar en bandes com Lori Meyers, Second, Foals, Editors o Los Planetas. El nou àlbum d’aquest quintet els transporta a la primera línia de l’indie estatal, i caldrà estar-ne ben atents. Demà tenim l’oportunitat de vore’ls a la Wah Wah junt a una de les bandes autòctones més interessants.

Els valencians The Dirt Tracks venen de fer una gira a l’estranger que els ha portat per Alemanya i la República Txeca, a ciutats com Leverkusen, Berlín o Praga. És la seua sexta gira internacional en menys de tres anys. Però com que no hi ha res com tornar a casa, actuaran de nou demà a la ciutat del Túria. Acompanyaran Nixon de la mateixa manera que aquests els van acompanyar a ells l’última vegada que van tocar a Almeria.

Podeu aconseguir les vostres entrades anticipades a 7€ ací. A guixeta el preu serà de 10€.The Dirt Tracks

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.