Natàlia de Pupil·les té clar el seu #DiscConfinat

Natalia Pupil·les


Com sabeu durant aquesta quarantena, en la que estem totes i tots ficats, des de Tresdeu preguntem a amics i artistes pel disc que recomanarien per escoltar de principi a final. Una idea que va sorgir a Twitter de les opinions de Jorge Drexler i Josep Nadal, que recalcaven la feina que hi havia darrere dels àlbums.


En aquesta ocasió ha respost a la nostra crida una de les veus de la banda de hip-hop electrònic Pupil·les, Natàlia Pons:


Hola a totes! A mi m’agradaria recomanar per escoltar de principi a final el disc Garrotades de La Gossa Sorda. Un disc que em va despertar la inquietud de lluitar per un món millor, al qual li dec tota la meua trajectòria política i musical. Recorde en 2007 escoltar a la banda de Pego per primera vegada al festival Arrels de Xàbia. Aquell dia inclús li vaig proposar cantar amb ells a Josep Nadal, temps després quan ens coneguérem ens vam riure bona cosa d’aquella nit.


Un dels discs més reconeguts de La Gossa Sorda, Garrotades. Vos l’adjuntem per a que el pugueu revisitar aquestos dies de confinament. Recordeu que tenim el hashtag actiu en Twitter i Instagram on podeu dir-nos el vostre #DiscConfinat per escoltar.


Foto de portada de Xepo WS


Podeu llegir l'article original Natàlia de Pupil·les té clar el seu #DiscConfinat a la Tresdeu.com.


L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.