MUV Festival, més de 50 concerts en 15 espais de RussafaEl Festival MUV! està a les portes. Del 5 al 8 de novembre tindrem l’ocasió de veure al barri de Russafa (València) a 50 artistes representatius de diferents estils musicals. Les actuacions seran un total 15 espais. Una programació de concerts durant 3 dies que serà possible amb la col·laboració de músics, els diferents espais cedits (per sales, associacions i locals d’oci), de professionals del sector musical -que participaran en diferents activitats- i del públic assistent.

El circuit de música urbana, MUV!, es complementa amb un programa d’activitats paral·leles, desenvolupades en diferents espais col·laboradors (exposicions, taules debat, tallers, entre altres) relacionades amb la música.

Els objectius del MUV! són clars: “potenciar la música com a expressió artística de manera més activa en la vida cultural de la ciutat i dels barris, que permeta diversificar els espais escènics i contribuir a crear un model cultural més actiu i participatiu. Connectar a professionals, músics i creadors en l’àmbit de la música amb el públic, fomentant el desenvolupament de la música en directe des de la convivència i el dinamisme cultural“. A continuació el cartell complet amb tots els artistes, te’n vens a Russafa?

Festival MUV!

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.