Música per a Falles: 5 concerts que no et pots perdre

Maceo PlexAls grans esdeveniments musicals de Falles, com són el Concert de Falles d’Escola Valenciana i els concerts de Falles d’Amstel i COPE es sumen xicotetes cites, tant a la ciutat de València com a altres localitats, on podrem gaudir de bona música aquestes Falles. Són cites variades però que cal no perdre’s p

Un bon exemple és la Falla Arrancapins de València amb Acid Queen Dj, que punxarà esta nit, i Atzembla i Vadebo, que actuaran el dimarts a partir de mitjanit. Un altre exemple que trobem al Cap i Casal, i que ja hem comentat a la revista, són les Falles Populars i Combatives de València. A les FAPOCO actuaren ahir de vesprada Frida i Petita Festa. Hui dilluns podrem trobar junt a Ca Revolta els concerts d’El Cifu (artífex de la cançó d’enguany de les Falles Populars) i Pelandruska. Els Dj’s Hibai i Biano amenitzaran la nit del dimarts 18. Si peguem una ullada a la programació dels clubs valencians destaca La3 amb l’americà Maceo Plex esta nit i amb Edu Imbernon obrint l’after Laydown (8.00h) situat a la Marina Real de València.

Més enllà, trobem actuacions en directe a molts casals i locals de la geografia valenciana. Algunes són de caràcter més folclòric, i d’altres no. Un d’eixos personatges que en arribar les Falles agafa la guitarra i no para és el Tio Fredo. Estarà hui a la Falla Alquerías de Bellver de Benicalap, i demà a la Convento Jerusalén. Una altra de les iniciatives musicals falleres la trobem a Gandia, organitzada per Malavida Club (Treintaytantos). Allà podrem gaudir hui de Faceradio DJ en la presentació del San San Festival, i demà de la banda pegolina de rock Smoking Soul’s. En definitiva l’oferta musical, tot i que dificil de rastrejar, és àmplia i amb força qualitat: començant pels cantautors i acabant per aclamats Dj’s, passant per bandes rock, pop, ska, orquestres i el que es presente. I no són cinc, sinò moltes més les cites musicals que no ens hauriem de perdre. Tot i això amb el tast que vos hem presentat podreu acabar contents aquestes Falles.

Vadebo en directe

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.