Mugroman s’acomiadarà també enguany

Mugroman comiatSemblava que 2013 havia deixat un regust amarg per l’abandó de molts grups valencians, i que el 2014 seria més bé un any de tornades i noves propostes. Tot i això, el degoteig de bandes més o menys importants continua – esperem que pare ja!-, i esta vegada el colp és un poc més dolorós si atenem que és una banda pionera i afincada a un dels extrems del predomini lingüístic valencià. El xixonencs de Mugroman diran enguany adéu al projecte musical que han portat endavant durant 12 anys.

L’última lluna de Mugroman
Per acomiadar els seus seguidors han preparat una gira especial amb el nom de ‘L’última lluna’. La gira anirà acompanyada de la publicació d’un DVD en directe amb imatges del seu concert al Feslloch 2013, que es publicarà en descàrrega gratuïta a la seua web, i que portarà el títol de ‘Lluna d’estiu’. La banda està ultimant el tancament de les dates, i de moment ja han confirmat la primera: 1 de març al Sons de Xaloc Festival a Vila-Real. Aniran desvetllant la resta poc a poc, i també han fet una crida als seus seguidors per a que proposen llocs per on els agradaria que passara la gira. Javi, Pasqu, Raül, Paco i Pau s’acomiaden com a Mugroman, però esperem vore’ls a nous projectes a partir de 2015.

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.