Mr Puterful parla valencià i es diu ‘Mr. Shosbonicoful’

shosbonicoful

Mr Puterful parla valencià. Sí, la xarxa mai deixa de sorprendre’ns i si tenim potencial per a un APM? a la valenciana, per què no per a una paròdia de Mr. Wonderful? Com diu Xavi Castillo, veriguant, veriguant hem topat amb Mr. Shosbonicoful una versió més irreverent, si cap, de Mr. Puterful. Mr. Shosbonicoful és una adaptació de l’expressió en valencià “Això és bonico”, que col·loquialment es pronuncia elidint la “a” i la “i”. D’ahí el “shosbonico”.

Entre les creacions valencianes hi trobem expressions de tota la vida, frases originals i afegitons. Sempre fet amb l’humor i la irreverència ben entesa. Com quedaria en valencià la frase de Mr. Puterful “al carajo mi media naranja, yo me conformo con medio kilo de helado de chocolate”? Doncs així:

“Jo no busque una mitja taronja perquè sóc la taronja sencera”

Posted by Mr. Shosbonicoful on diumenge, 28 / agost / 2016

Però esta imatge no és de les millors. Als valencians i valencianes ningú els guanya en creativitat. Mr. Shosbonicoful ha agafat expressions i frases conegudes com el “Jo volia mullar” d’Emilio José. S’ha de vore com ha donat de si l’entrevista a este jove de la Llosa de Ranes…

“Els xurros? és una poca vergonya no n’hi han! home jo volia mullar” Sabeu qui va dir aquesta mítica frase, veritat?

Posted by Mr. Shosbonicoful on diumenge, 31 / juliol / 2016

Amb tant de Mr’s mencionats, hi haurà qui no conega encara què és el projecte original Mr. Wonderful. La idea nasqué el febrer de 2011 amb la inspiració que dóna estar assegut a un sofà. Una parella de casats, Javi i Angi, dedicats al disseny gràfic van tenir la idea de fundar un estudi de disseny gràfic, Mr Wonderful. En ell crearien productes amb idees i missatges de positivisme amb un estil infantil i acolorit, els quals difondrien per les xarxes socials.

La idea de traslladar el seus dissenys amb missatges positius ve d’una boda. Angi dissenyà la targeta d’invitació al seu casament, cosa que la portà a fer dissenys per encàrrec per a altres enllaços. I per què no també en tasses, samarretes i llibretes? De seguida, les papereries i altres negocis es van interessar per distribuir i vendre els seus productes. El resultat? Un negoci a l’alça que ja s’ha internacionalitzat.

La idea Mr. Shosbonicoful està present tant a Twitter com a Instagram i Facebook. De fet, a la xarxa de Zuckerberg té ja 5 mil seguidors. Hi ha frases d’Ovidi Montllor i Estellés, però per a originals i desvergonyides les creacions com esta:

Posted by Mr. Shosbonicoful on dimecres, 6 / juliol / 2016

No obstant, fa pocs dies que els invertor@ de Mr. Shosbonicoful va “canviar de rumb” i decidí originar Groc Albercoc, també present a Twitter, Facebook i Instagram. De moment, té només 3 dissenys, però ens encisen les creacions tan valencianes com estes:

Ens posem en marxa. Són Moros i Cristians que el cafè els fa germans. #OvidiMontllor #GrocAlbercoc #MorosiCristians

Una foto publicada por Groc Albercoc (@grocalbercoc) el 7 de Oct de 2016 a la(s) 11:31 PDT