Montgó Rock 2016: Muchachito, La M.O.D.A, Loquillo, L.A.

Montgó Rock Xàbia 2016Després del revol per l’anul·lació de l’edició anterior els organitzadors tornen amb més força. Els Itchy Poopzkid completen el cartell del Montgó Rock 2016. Acompanyant els alemanys estarà el gran Muchachito, qui serà l’encarregat d’acostar el seu característic rumba rock a la platja de Xàbia. 6 anys després del seu últim disc “Idas i vueltas”, vindrà a presentar-nos el seu nou treball que veurà la llum durant la primavera d’aquest mateix any. Completen el cartell La Pulqueria, Loquilllo, Quique González & Los detectives, L.A., Rubén Pozo, Sexy Zebras, Gran Quivira, Los Perros del Boogie, La M.O.D.A., Arizona Baby, Los Zigarros o Miss Octubre, la nova formació de l’ex-Barricada Alfredo Piedrafita.

El preu ja s’ha situat en 29€ l’abonament de dos dies per al Montgó Rock 2016, i s’ha facilitat un preu especial per a aquells que vulguen allotjar-se en el Càmping El Naranjal, a escassos 400 metres del recinte. Pots comprar les teues entrades en la seua web.

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.