Modern Family millor comèdia un any més als Emmy, encara no la segueixes?

Modern Family 5a Temporada

Segur que passant amb el comandament a distància t’has trobat a algun membre de la família Pritchett al segon canal d’Antena 3, Neox. Tot i que al principi no acabava de triomfar a la televisió privada estatal, a base d’insistència, ha anat calant entre els espectadors les trames i els personatges.

Aquesta comèdia ens porta a la televisió de casa una família actual, amb un matrimoni entre el ja major Ed O’Neill (conegut pel seu papera a ‘Matrimoni amb fills‘) ajuntat amb una mexicana despampanant. Una parella de gais amb una xiqueta adoptada i un matrimoni amb tres fills. Totes relacionades entre si.

Modern Family 2Sota la fòrmula del fals documental, on els personatges a sovint expliquen les seues sensacions a càmera per donar-ne més realisme, Modern Family ja ha recollit 5 Emmy’s, els principals premis pel que fa a les series televisives als Estats Units. En aquest format també haureu pogut veure series com la mítica The Office, Castle o Arrested Development.

En aquesta temporada veiem com els personatges evolucionen, es fan majors. Els xiquets ja no ho són tant, i començarem a veure a la menuda del matrimoni homosexual desenvoupar-se ja que fins ara estava entre braços d’uns i altres.

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.