Marlango inaugura les Nits al Castell de Xàtiva aquest dissabte

Marlango, el projecte musical de la reeixida actriu, cantant i músic madrilenya Leonor Watling, serà la proposta amb la que s’inaugurarà la XIX edició de les Nits al Castell de Xàtiva. Serà el proper dissabte 2 de juliol, en una vetllada que començarà a les 23h de la nit. En aquesta, Marlango desplegaran l’espectacle més íntim amb el que mai han girat.

Marlango - Nits al Castell

‘Delicatessen’ és una proposta de directe amb la que Watling repassa les cançons del seu últim àlbum Porvenir (Universal, 2014). Ho fa però en format de veu i piano, amb la complicitat del pianista Alejandro Pelayo. Allarguen així l’extensa gira de prensentació de l’àlbum, amb el que han girat per tota la geografia espanyola i Llatinoamèrica.

Marlango i ‘Delicatessen’: una gira especial

L’actuació de Marlango al festival internacional de Xàtiva serà el segon concert d’aquesta gira especial. Després passaran per Madrid, Gijón i Cádiz, entre d’altres ciutats. Des de les 21h fins les 22.30h el públic podrà accedir al festival amb autobús. Aquest els traslladarà des de la plaça de l’Espanyoleto fins al monumental castell de Xàtiva. Això si, només ho podran fer els més ràpids. L’organització ha informat que s’està registrant un alt ritme de venda de les localitats.Les entrades es poden comprar a la Casa de la Joventut de la capital de la Costera o a www.instanticket.es. Tenen un preu de 13€, més despeses de gestió. La seguiran, durant el mes de juliol, les actuacions de José Mercé, Bebe i Toni Albà.