Marcel el Marcià: 10 anys de viatge.

Marcel el marcià a ValènciaCap al 2007 Bertomeu Ortega i Carles Llinares decideixen unir esforços arrel de la col·laboració musical entre els dos. D’aquesta conjunció naix Marcel el Marcià. La seua condició de marcià el fa un personatge que va a la recerca d’informació, de caràcter vital en busca de sensacions i amb moltes ganes d’aprendre i experimentar tot allò que aquest mon li pot oferir.

El Viatge de Marcel el Marcia” (2009) és el seu debut discogràfic. Més tard el personatge s’endinsava per la Mediterrània per nodrir-se de cultures i anècdotes; “Marcel a la mediterrània” (2013). A aquest treball el complementava un tercer disc “Bressols lunars” (2014) on es recollien 7 deliciosos bressols de composició pròpia. A “Marcel Balla Balla” (2015) es recullen 11 composicions acompanyades com sempre per les il·lustracions d’Empar Bou. Un treball amb l’objectiu de fer-nos ballar i nodrit de personatges de l’imaginari del País Valencià com Tirisiti, La mona d’Alberic i fins i tot el gegant Tombatossals.

Ara, per celebrar els 10 anys de treball es llança una reedició dels dos primers treballs de la companyia “El viatge de Marcel el Marcià” i “Marcel a la mediterrània” remasteritzats als estudis Estels estudi d’Alberic, baix l’atenta oïda de Bertomeu. I com a plat fort una festa de presentació per a tots els xiquets i xiquetes que s’han anat sumant a la nau marciana durant aquest temps amb uns convidats especials. La festa tindrà lloc a València, al teatre “La Protectora” el proper dissabte 25 de febrer a les 12h. Aquesta festa especial tindrà uns convidats especials com ja us havem comentat que interpretaran cançons de tot el repertori. Aquestos convidats són; el contacançons Dani Miquel, el roquer Senior, la delicadesa de Júlia , la Petita Orquestra Peiotaire POP, Marieta Ganduleta, i Rebeca Sanjuan de Batà. Fes-te amb la teua ací mateix.L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.