Maika Makovski presenta “Chinook Wind” al TEMLa cantant mallorquina Maika Makovski presentarà a València el seu nou treball “Chinook Wind” en el TEM, el Teatre Musical del Cabanyal, dissabte 21 de gener a les 21h. Aquest disc està marcant un abans i un després en la seua trajectòria artística, Makovski és ara menys rockera i la seua música s’ha tornat més intimista.

El canvi de rumb arriba després de quatre anys de reflexió en els quals no ha publicat. Després d’aquest període arriba “Chinook Wind”, una sorprenent col·lecció de cançons que beuen a xarrups de la mateixa font que el talent extraordinari d’aquesta cantant, compositora i actriu. Un disc de viatge en el que Maika plasma el seu propi periple vital a la recerca de les seues arrels a Macedònia. “Aquest disc naix a Macedònia i tot el bé que hi ha en ell, el més fascinant, naix allí”, confessa.

En el concert, que forma part del seu gira de presentació, compta amb la col·laboració de Brossa Quartet de corda que acompanya la música de Makoski en aquesta nova etapa musical de la cantant. El grup el formen Pere Bartolomé Valls, Aleix Puig Caminal, Inmaculada Lluch Revert i Marçal Ayats Mialet.

Programació Forma-TEM

El Teatre El Musical ha presentat la programació dels seus tallers Forma-TEM per als primers mesos de 2017. En ells es podrà trobar tallers de circ per a xiquets amb diferents categories com a iniciació, condicionament físic, acrobàcies i capoeira. Un taller de teatre que serà a càrrec de la prestigiosa companyia “El pont flotant”. La programació en l’apartat de dansa comptarà amb dos classes magistrals de dos Premis Nacionals de Dansa com Rocío Molina i Marcos Morau els dies 3 de març i 8 d’abril respectivament.

Finalment, s’ha programat quatre tallers de performance. El primer dedicat SoundPainting amb Walter Thompson del 31 de gener al 5 de febrer, de performance amb Seiji Shimoda del 28 de març al 02 d’abril, de música experimental contemporània amb Josep-Maria Balanyà del 25 al 30 d’abril i d’art d’acció amb Alastair Maclennan del 30 de maig al 4 de juny. Tots els tallers de performance tindran horari matinal de 10h a 14h i comptaran amb una work in progress els diumenge al matí al hall del TEM. L’entrada per a aquesta sessió serà lliure fins a completar aforament.L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.