Mai Mai finança ‘Arribar a Mart’ amb els seus seguidorsLa banda valenciana de rock Mai Mai, amb qui ja vam compartir unes hores a l’estudi mentre enregistraven el seu primer llarga durada a Barcelona, enceta projecte de micromecenatge. Amb aquest volen finançar la gravació del seu nou àlbum Arribar a Mart, així com la masterització i l’edició en vinil. Aquest treball l’han plasmat en forma d’onze cançons amb l’ajuda de dos productors: el prestigiós músic barceloní Eric Fuentes i el talentós i jove productor valencià Tono Hurtado.

LK7A9928D’Arribar a Mart sabem que estarà composat per 10 noves cançons i que es publicarà en digital el proper 1 d’abril. L’edició en física en digipack estarà disponible en botigues a partir de la segona quinzena del mateix mes, i l’edició limitada en vinil està prevista per a maig. A més comptarà amb diverses col·laboracions de prestigi, entre les que s’ha filtrat de moment la de Carla Pérez, cantant i guitarra de MOURN. Al projecte de micromecenatge podem aconseguir el nou disc i també l’anterior EP homònim, samarretes, pòsters, una bossa de tela, fotografies de Mònica Llop, instantànies de la gravació, entrades per a concerts exclusius, exemplars del vinil, entrades per als concerts oficials de presentació i altres sorpreses a preus més que raonables.

El grup ha anunciat també que l’edició dels Cds i distribució a botigues anirà a càrrec del segell Flor y Nata Records i ha confirmat que la data de presentació del nou disc a València serà el proper 16 d’abril a la sala Wah Wah amb WIOL com a banda convidada.