Magdalena 2017: consulta els concerts programats

La Magdalena 2017 ja ha arribat. Castelló està en festes i les gaiates ja estan plantades per a il·luminar els carrers. Una festa que commemora els orígens de la ciutat en el seu trasllat de la muntanya al pla. Entre cavalcades, desfilades, enceses i pregons, es pot gaudir de la música més enllà dels concerts simfònics. Enguany, el programa de la Magdalena 2017 prepara de nou un cicle de concerts nocturns per completar l’ambient festiu. Le localitzacions en són diverses i estan repartides per la ciutat de Castelló.

Alguns dels grups que actuaran durant este cap de setmana són Green Valley, Banda Bassotti i Los Punsetes. l El festival Rototom Sunsplash ha preparat una cita per als fans de reggae amb Green Valley. La banda de catalans i alabesos ja té 5 discos publicats i el darrer, Ahora (autoeditat) el tragueren a la llum fa just un any, el març de 2016. Des d’Itàlia, i amb molt d’èxit a Espanya, Banda Bassotti importa el seu ska i lletres polítiques, una banda gestada en l’àmbit obrer.Des de Madrid els exitosos Los Punsetes -no són cap banda en honor a Carolina Punset- giren l’estil dels concerts cap al pop independent amb més mala llet de l’indie espanyol.

  

Dijous 23


					</div>
				</div>
			</div>
		</div>
    </div>
    <div class=

Més notícies

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.