Mafalda confirma la seua última gira

Mafalda, el grup que va nàixer a Camp de Túria l’any 2010, han confirmat el seu acomiadament dels escenaris. Una última gira que té com a títol “Un último grito” ens deixarà concerts per ciutats com Bilbao, Barcelona i València, on tindran el seu últim concert a la Sala Moon, el pròxim 23 de novembre de 2024.


Amb motiu de l’acomiadament del grup, han publicat un senzill Y así fue, una cançó que recull el seu estil propi i que serveix com una carta als seus oients. En paraules de la banda, expliquen Porque así fue, así lo vivimos y así de agradecidas estamos por todos estos años de amor a la música.


La cançó, per la seua part, és una peça emotiva que fa referència a la trajectòria de la banda valenciana que s’ha estrenat amb un videoclip on tanquen una etapa i diuen adeu a tot el que ha suposat Mafalda per a elles, amb una senzilla pregunta: Què és Mafalda per a tu?


Com diuen elles, se’n van “Con el pecho lleno y con muchas historias que contar. Nos despedimos como mejor sabemos, que es haciendo música. Y así fue es una carta abierta entre la banda y todas las personas que formaron y formáis parte de este proyecto. Así fue y así quedará para siempre. Mil gracias por estar ahí.”


Si vols formar part de la gira d’acomiadament, pots veure totes les ciutats i les dates en les quals actuaran dins del seu web.Podeu llegir l'article original Mafalda confirma la seua última gira a la Tresdeu.com.