L’únic concert d’Aspencat a La Marina, amb Atupa i Tremenda Jauría

Si hi ha una comarca al País Valencià que experimenta un augment de les revolucions musicals en estiu aquesta és La Marina. Així ho demostren concerts com el que podrem viure el pròxim 11 d’agost a Senija, amb actuacions de tres bandes en un moment molt especial. Aquest serà l’únic concert d’Aspencat a la seua comarca bressol aquest agost, en mig d’una gira on recorren gran part de València i Catalunya. Aspencat tornen a la seua comarca, però ho fan molts canviats, amb un directe que funciona com una locomotora imparable, amb escenografia pirotècnica inclosa.

Aspencat_Telecogresca_2016-1

Un altre grup que torna amb nou directe són els Atupa, que presenten el seu nou disc Quasi res porta el diari, després d’haver protagonitzat algunes de les fites culturals de la primavera, com la seua comentada presentació al Teatre Rialto de València. Acompanyats de ballarins i ballarines, prometen molt de ritme, paraules descarades i actitud rebel.

El tercer ingredient gurmet serà els madrilenys Tremenda Jauría. La seua original proposta demostra que la política i l’actitud combativa no estan gens renyides, és més, poden desembocar en un torrent de ritmes tropicals altament contagiosos. La cumbia i reggaeton també es ballen amb màscares de gas. Si ja us heu decidit, podeu comprar  entrades anticipades per només 5€.