Los Chikos del Maíz publiquen tema i videoclip ‘La Estanquera de Saigón’

Los Chikos del Maíz presenten l’últim i principal single del nou àlbum La Estanquera de Saigon. El tema és el que dona títol al llibre CD que han preparat els rapers valencians i que publicarà el segell BOA el proper dilluns 24 de novembre. El nou track està inspirat en la guerra de Vietnam, i compta amb una intro i outro extretes de la pel·lícula ‘Good Morning Vietnam’ (1987).

Les referències a la comptesa bèl·lica i els ’60 es mesclen amb d’altres de la història socio-política de l’estat espanyol i el món. A les imatges, la banda i els creatius audiovisuals de Graphic Records confessen haver-se inspirat en la segona temporada de la sèrie The Wire. Com si foren membres del sindicat d’estibadors el Nega, Toni i Bokah, junt amb M.A.R.S. (cantant d’Habeas Corpus) es mouen entre contenidors industrials, grues portuàries, vaixells, maquinària i mercaderies. Ens trobem davant d’una peça audiovisual basta però bonica, que juga amb les composicions i la llum amb un montatge que flueix com una rapejada més. Els escenaris triats com a localitzacions són el Port de València i les seues rodalies.

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.