L’itinerari Tresdeu per al MUV Fest

MUV FestAquest cap de setmana es celebra al barri de Russafa el MUV Fest. Un festival peculiar amb més de 15 locals implicats i més de 50 músics actuant en un esdeveniment innovador per a la ciutat. Si entres a la web pots veure tots els horaris i locals per poder fer-te tu mateix l’abonament depenent del que vulgues veure.

A continuació des de la redacció de la Tresdeu t’oferim el nostre particular circuit per gaudir del MUV Fest.

Divendres 06 Vadebo i Herba Negra l’Xtra Large (20.30h). – Miquel Gil amb l’espectacle “Matèria” a la Sala Russafa (23.00h).

Dissabte 07 – Debat “La ciutat que fa música, fa ciutat” a la Sala Russafa (11.30h). – “Jazzejant amb xiquets” a l’Spirit Lindy Hop (12.30h). – Johnny B. Zero al Calypso (18.30h). i Albert Sanz a l’Espacio Loft Co-Social (20.30h) o La Rana Mariana (18.30h) i Nano Bravo & Friends (20.30h) a l’Xtra Large. – Efren López i Abracadabra a la Sala Russafa (23.00h).

Diumenge 08 – Paella amb la Sedajazz, Barretjazz Ensemble a Spirit Lindy Hop (13.30h). – Senior i El Cor Brutal al Sporting Club Russafa (17.30h). – Project Neo – Homenatge a Nina Simone a l’Espacio Loft Co-Social (19.00h).

I ací els vídeos promocionals del MUV Fest. Comenteu-nos baix o a les xarxes socials les vostres preferències. Per saber més llig l’entrevista d’Irene Gómez a Sergi Almiñana (promotor de la iniciativa). Ens veiem a Russafa aquest cap de setmana!

//

//

//

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.