L’Home Brut cerquen ‘Llums del nord’ per afrontar un futur incert

La banda de pop-rock de la Ribera Alta, de la Vall Farta per ser més precisos, L’Home Brut, continuen creant cançons pop des de les comarques centrals, la reserva creativa del pop rural valencià. Des del seu primer disc Cants de balena (Mésdemil 2016) havia hagut singles, EPs, versions com la de “Batiscafo Katiuscas” i ara una evolució del seu so tot mantenint-se fidels al pop independent.


Es percep en L’Home Brut i en este nou treball Llums del nord una temor i una gran inquietud front al futur incert i ple de perills que s’atansa. Caos, incendis, volcans, vents, paraules que es repetixen en un disc que conté cançons de consciència ecològica i ambiental amb escenaris dignes de Mecanoscrit del segon origen. Miquel Àngel Landete Senior es marca una col·laboració de nivell amb una diatriba que dispara justament preguntes als observadors passius d’un món que s’enfonsa.


Escolta Llums del nordPodeu llegir l'article original L’Home Brut cerquen ‘Llums del nord’ per afrontar un futur incert a la Tresdeu.com.