‘Leyendas del Rock’ tanca el seu cartell 2014

Leyendas del Rock

El festival Leyendas del Rock es celebrarà per segon any a Villena, poble de la provincia d’Alacant. L’esdeveniment tindrà lloc els dies 7, 8 i 9 d‘agost, contant amb un total de quaranta-tres grups. Aquest porta en marxa des de 2006 oferint al seu públic el millor Heavy Metal i Rock dur tant nacional com internacional.

Una novena edició en la que no faltaran els dos escenaris (escenari Azucena i Jesús de la Rosa i Mark Reale- Riot) i una zona d’acampada situada just enfront del poliesportiu municipal de Villena, on tindran lloc les actuacions. Així doncs el recinte d’acampada s’obrirà el dimecres 6 d‘agost a les 17h i tancarà el diumenge 10 d’agost a les 12h.

Leyendas del rock

leyendasDijous 7 d’agost: Mojinos Escozios, In Extremo, El reno renardo, On liryca, Rising, Mambo Kurt, La leñera, Display of power, Motorhits i Lizzies. Divendres 8 d’agost. Escenari Azucena i Jesús de la Rosa: Wasp, Arch Enemy, Michael Schenker’s, Behemonth, Panzer, Annihilator, Hell, Saurom i Burning Kingdom. I a l’escenari Mark Reale- Riot: Sherpa, Possessed, Alquimina, Cattle Decapitation, Vita Imana, Centinela, Leprous, KHY, Raven Wilu i Exclavitud. I arribat el dissabte 9 d’agost, a l’escenari Azucena i Jesús de la Rosa actuaran VolBeat, Warcry, HammerFall, Unisonic, Ensiferum, Banzai, Heat, Elureitie, Leo Jiménez i Easy Rider. I per finalitzar, a l’escenari Mark Reale- Riot es contarà amb la presència de Beethoven R., Leize, Delain, Heaven, Shall Burn, Ars Amandi, Beatle Beast, CrisiX, Renacer, Visions of Atlantis, Asfaluka i per últim Infamia.

Quan ja pareixia que el cartell estava decidit i tancat arribà una sorpresa d’última hora. Moonspell Stryper actuaran en aquesta edició 2014. Els Californians Stryper es fan molt de rogar cada vegada que han de vindre a l’Estat Espanyol. El poder veurel’s enguany és una realitat. Per 45 euros al dia o el abonament de 60 euros es podrà gaudir d’aquests tres dies de la musica més Heavy Metal i més rockera de l’actualitat. Aquestes es podran adquirir entrant en tal enllaç.L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.