Levante Mix és la major punkada que ens ha deixat l’estiu de 2019

Una ajuntada de grups de l’escena més underground alacantina han publicat el que ha sigut sense dubtes la punkada de l’estiu. Rememorant aquells Caribe Mix de finals dels noranta que apareixien a inicis d’estiu i dictaven el que sonaria aquell any a qualsevol festa, estos grups alacantins publiquen a Levante Mix’19 versions completament improbables d’algunes d’aquelles cançons. Sense poder ser exhaustius destaca Pep Mirambell d’Els Jóvens que versiona aquell “Para no verte más” dels argentins La Mosca Tsé-tsé en un pop íntim lluny del ska de gran consum original.


Però hi ha coses més destroy, com “El tiburón” convertit en un rock surf de fa unes quantes dècades amb Los Antideslizantes. Els Triple Ente transformen una cosa tan infame com “La Bomba” de King África en un minut de pur punk. Un merengue càlid com “Suavemente” d’Elvis Crespo ara a ritme de post-hardcore amb Encono. Setze versions per als que no es prenien seriosament cap mix de l’estiu.


Escolta i descarrega Levante MixPodeu llegir l'article original Levante Mix és la major punkada que ens ha deixat l’estiu de 2019 a la Tresdeu.com.