L’Espai Mutant de Las Naves compleix un any

LN3 Espai Mutant Las NavesL’espai escènic de LN3 Espai Mutant Las Naves compleix un any de vida. La celebració serà hui a les 20:30 hores, amb el teatre “bastardo” dels corderos.sc i “La banda del fin del mundo”. Es tracta d’una proposta trepidant on es barregen el gest, la música i el text de forma íntima per a arrossegar al públic lluny de la realitat previsible.

Este primer any del Espai Mutant ha suposat un posicionament mental de la ciutat i un full de ruta de cap a on vol anar. De fet, per a la pròxima temporada apostarà més per propostes escèniques no convencionals, dansa, performance i aquelles vinculades a la innovació tecnològica. LN3 Espai Mutant pretén seguir sent referent de propostes contemporànies que facen trontollar els nostres esquemes. Aquest espai escènic seguirà en la línia d’arrossegar-nos fora de la zona de confort amb la finalitat de replantejar-nos la realitat.

LN3 Espai Mutant Las NavesUna d’aquestes obres és “Passos Lleugers” (divendres 11 de març, a les 20:30 h). Una aposta contra la violència masclista i per la igualtat entre dones i homes. Una lectura dramatitzada de casos reals documentats per l’ONG Amnistia Internacional en diversos països del món i que ha segut adaptada al teatre per l’autora italiana Dacia Maraini, conscienciació social i innovació.

La Tresdeu vos convida a l’Aniversari de l’Espai Mutant

Si vols acudir a veure “La banda del fin del mundo” o “Passos lleugers” passa’t pel nostre Facebook. Allà hem activat una llista amb la que podreu entrar gratuïtament. No t’ho perdes i celebra amb nosaltres l’aniversari de LN3 Espai Mutant!

 

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.