Les Nits al Castell, èxit assegurat amb Miguel Poveda, Els Pets i més

Com cada estiu, fidel a la cita dels dissabtes de juliol, torna el mític Festival Internacional Nits al Castell de Xàtiva. Enguany la XXII edició comptarà amb el reconegut Miguel Poveda com a principal reclam. També comptarà amb la històrica banda catalana Els Pets els quals tornen als escenaris valencians amb la gira SOM. Completen el cartell Karen Souza, estrella argentina del jazz i el mediàtic presentador de televisió Manel Fuentes amb el seu tribut a Bruce Springsteen. Les entrades i abonaments ja estan a la venda. Us deixem amb l’últim videoclip d’Els Pets de la cançó “Mil hiverns” pertanyent al disc SOM.Cartell


Nits al Castell Cartell


Com dèiem abans, el cartell de la XXII edició de Nits al Castell està encapçalat per Miguel Poveda, reconegut músic amb més de 30 anys de carrera artística, que actuarà la nit del 6 de juliol on presentarà el seu últim treball El tiempo pasa volando (Universal, 2018), amb temes nous i temes d’homenatge a altres artistes consagrats del flamenc. Si voleu veure’l. Afanyeu-se perquè en breu s’esgotaran les entrades!


La nit del 13 de juliol serà el moment de Karen Souza, cantant de jazz reconeguda internacionalment pel seu treball de jazz Velvet Vault (Music Brokers, 2017) i per les compilacions Jazz and 70s, Jazz and 80s i Jazz and 90s, amb grans cançons pop d’aquelles èpoques en format jazz. Entrades.


La nit del 20 de juliol, després de cinc anys del seu últim disc d’estudi, la prestigiosa banda de pop rock Els Pets, torna als escenaris amb tota la força de la mà del seu últim treball discogràfic SOM (RGB Suports, 2018). Entrades.


Per al tancament del festival, el dissabte 27 de juliol, el carismàtic presentador i músic Manel Fuentes, presentarà el seu sentit homenatge a un dels cantants de referència del panorama internacional, Bruce Springsteen. Entrades.


Entrades Les Nits al Castell


Les entrades i abonaments per al XXII Festival Internacional Nits al Castell de Xàtiva ja estan a la disposició del públic, podent-se comprar a l’Oficina de Xàtiva Turisme, situada en Avinguda de Selgas, 2 (junt a la Font del Lleó), i en horari d’atenció de dimarts a dijous de 10:00h a 17:00h, divendres de 10:00h a 18:00h, i dissabtes i diumenges de 10:15h a 14:00h, o via online a través de la plataforma de venda d’entrades InstanTicket, disponible 24h.


El preu de les entrades per a la present edició del Festival, que se celebrarà el mes de juliol al Castell de Xàtiva, no varia respecte al de les edicions anteriors, situant-se l’entrada individual en 20€ i el preu de l’abonament per a totes les actuacions en 70€. El preu de l’entrada inclou el transport per a accedir al recinte amb eixides contínues des de la plaça de l’Espanyoleto. Des de les 21:00h fins a les 22:30h, els dies d’actuació, no permetent-se l’accés amb vehicles privats.


Podeu llegir l'article original Les Nits al Castell, èxit assegurat amb Miguel Poveda, Els Pets i més a la Tresdeu.com.


L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.