Les bandes valencianes més enèrgiques al Poma Rock 2016

El Poma Rock, que es celebra a la població d’Agres, torna al seu format original l’11 d’agost, després de provar l’any passat de repartir les actuacions en dos nits. En aquesta edició, tornaran a concentrar la festa i les activitats complementàries en un sol dia, que mira més que mai cap al potencial de les bandes valencianes. Una jornada que s’endevina intensa i que començarà a les 17:30h a la plaça de l’Assut d’Agres, en plena falda de la Serra de Mariola.

Smoking

Al cartell trobem diverses propostes valencianes emergents que conformen un cartell estilísticament heterogeni: Mafalda, La Trocamba Matanusca, Novus Ordo o Funkiwi’s en són exemple. També hi seran grups més consolidats com Smoking Souls, o els asturians Desakato, que presentaran per primera vegada al País Valencià el seu nou disc. A més, el Poma Rock deixa espai també a bandes locals com Inèrcia o Esir. La nit la tancarà el col·lectiu electrònic Escala i Corda. Música de segell valencià en un entorn privilegiat.

2016.08.11-Poma-Rock-2016

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.