Les 9 propostes del Teatre el Musical per a 2016

Teatre el Musical Valencia Cabanyal

La programació del primer trimestre de 2016 al Teatre El Musical consolidarà la seua aposta per una oferta d’arts escèniques de gran qualitat i molt variada, que portarà al Cabanyal-Canyamelar grans noms de la música, el teatre i la dansa contemporània. I també apostes d’avantguarda, companyies valencianes i produccions de prestigi, obres premiades internacionalment i el festival Cabanyal Íntim. Una programació en què la qualitat artística dels espectacles és el denominador comú i que manté els preus populars: entre 6 i 12 euros per entrada.

Teatre el Musical Valencia CabanyalAlberto San Juan, Luis Bermejo i Willy Toledo protagonitzen El rey, producció de Teatro del barrio que parla de la monarquia amb Juan Carlos I com a personatge principal. De la mà del mestre de l’escena Àlex Rigola arriba el 16 i 17 de gener Marits i Mullers, una ambiciosa versió de la pel·lícula de Woody Allen que ha triomfat a Barcelona. També la crítica barcelonesa i internacional ha reconegut l’avantguardista A house in Asia, obra representada a l’última Biennal de Venècia, que va premiar la companyia Agrupación Señor Serrano amb el Lleó de Plata.

Les companyies valencianes seran protagonistes a l’edició que fa sis del festival Cabanyal Íntim, que se celebrarà al Teatre el Musical del 12 al 14 de febrer. L’aventura teatral i reivindicativa nascuda al barri en 2011 serà enguany una celebració que farà un homenatge als moments més significatius de la seua trajectòria. Els seus espectacles recorreran la història del festival i tot l’edifici del Musical.

Teatre el Musical Valencia CabanyalUna de les grans companyies de la dansa contemporània, Mal Pelo, porta a València el seu últim espectacle el 27 de febrer: El cinquè hivern és un poema coreogràfic interpretat per Jordi Ramis i María Muñoz, que continua amb la seua línia d’experimentació i col·laboracions artístiques del primer nivell. I al dia següent, 28 de febrer, la companyia valenciana Los que quedan porta a escena Tentativa and guests, un espectacle participatiu que acosta la dansa esta vegada a les persones majors. Un grup de no professionals actuaran com a punt i final d’un taller en què hauran experimentat amb el ball i els seus cossos.

9 propostes del Teatre El Musical

1.- MARITS I MULLERS. De Woody Allen Teatre Dissabte 16 de gener i diumenge 17 de gener

2.- TOMATITO. Concert Flamenc Dissabte 23 de gener

3.- LA MÁQUINA DE LA SOLEDAD. Oligor y Microscopía Teatre de xicotet format Divendres 29, dissabte 30 i diumenge 31 de gener

4.- EL REY. Teatro del barrio Teatre Dissabte 6 i diumenge 7 de febrer

5.- CABANYAL ÍNTIM. Festival Del divendres 12 al diumenge 14 de febrer

6.- A HOUSE IN ASIA. Agrupación Señor Serrano Teatre Dissabte 20 de febrer i diumenge 21 de febrer

7.- EL CINQUÈ HIVERN. Mal Pelo Dansa Dissabte 27 de febrer

8.- TENTATIVA & GUESTS. Los que quedan Dansa Diumenge 28 de febrer

9.- A MANO. El Patio Teatre Dissabte 5 i diumenge 6 de març

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.