L’Emperador s’embarca en “La gran aventura”

Fa tres anys ens van sorprendre gratament amb dos EPs de temàtica alpinista. Ara els canalins L’Emperador tornen amb un àlbum sencer . La Gran Aventura (Primavera d’hivern 2019) és un disc dels que arriben a les nostres vides amb tots els atributs per quedar-s’hi, ja siga a les nostres orelles, a la memòria cache o a l’estanteria de casa. Un pop rock indie polit, mudat i nostàlgic.


La gran aventura pot interpretar-se com la pròpia vida, té els grans moments d’èxit i seducció, els somnis, els moments baixos, penosos i els moments d’una banalitat avorrida. Tots estos moments els canten els canalins amb el to melancòlic de qui veu que ja se li acumulen moltes (massa?) aventures per explicar. Col·laboració de luxe la de Jorge Martí (La Habitación Roja), que deixa clar per on van els tirs de L’Emperador. Perquè sí, hi ha un aire semblant amb el grup de L’Eliana.


Escolta “La gran aventura”Podeu llegir l'article original L’Emperador s’embarca en “La gran aventura” a la Tresdeu.com.


L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.