L'Associació Arocinema presenta la segona edició del FestiSurf Costa Brava

L'Associació Arocinema presenta la segona edició del FestiSurf Costa Brava, un festival gratuït que se celebra a la mateixa platja, amb una oferta de grups del surf rock internacional i nacional. Aquest any proposa un cartell que encapçalen els russos Messer Chups i els suecs The Barbwires en l'apartat internacional, de casa arriben els barcelonins Mossèn Bramit Morera i els Morts i els Redneck Surfers des de Salamanca.

festisurf2014

Quina millor manera de dir adéu a l’estiu que trepitjant la platja, veient el mar i ballant els millors temes de surf instrumental? Una festa a la platja en tots els sentits amb bandes nacionals i internacionals, mercat de roba i del món del surf, menjar i cervesa. Balla i salta a primera fila, o si ho prefereixes estirat a la sorra i gaudeix de les guitarres reverberades i les clàssiques melodies a la llum de la lluna. Per descomptat zona de pàrquing gratuïta i un càmping a menys de 100 metres del festival!

Redneck Surfers
Música surf western de molt l’oest de Salamanca

És una banda de surf western de Salamanca. Van començar a principis del 2011 i fusionen l’estil surf (altament influenciats per Dick Dale, Los Coronas i Ennio Morricone) amb música western inspirada en les bandes sonores d’aquestes pel·lícules.

Mossén Bramit Morera i Els Morts
Càntics jubilars, rock’n’roll i espant

Històries de por, llegendes de segles passats, assasins, bruixes i riallotes infernals. Càntics jubilars vells i romanços nous, rock’n’roll, espant i Edgar Allan Poe. Els Morts s’alcen de les tombes. Morts que s’alcen per caminar amb Mossén Bramit, lo no-mort.

The Barbwires
Tècnica, composició i producció fora de lo comú 

Mike Barbwire, guitarrista i compositor d’aquesta banda, és un actiu músic de l’escena sueca Són reconeguts a Europa i EEUU com una de les bandes instrumentals escandinaves més emblemàtiques, potents i particulars de l’última dècada. Tot gràcies a una tècnica, composició i producció fora de lo comú quan es parla de música surf.

Messer Chups
Surf des del fred hivern rus

Combinen surf, ritmes, mostres de cinema, gravacions històriques ratllades i sons de dibuixos animats antics. Rock instrumental difícil de classificar ordenadament, però que gaudiranels fans del rockabilly, l’horror punk, els registres de surf aspres o els films de terror italians.

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.