Las Naves enceta nova temporada amb Dystopia

dystopia en las naves valenciaEste divendres torna l’Espai Mutant de Las Naves de València. A les 20h comença la temporada amb “Dystopia” de la companyia Panicmap. També es podrà veure dissabte i diumenge (aquest últim a les 19h).

Som el que recordem? I el que volem oblidar? Transformem els records i construïm una realitat pròpia, alternativa?

Estem davant d’un muntatge on Las Naves presenta ‘Dystopia‘, el nou projecte artístic de la companyia PanicMap dirigit per Juan Pablo Mendiola que continua la línia de recerca del seu anterior projecte. Aprofundix en la cerca d’un llenguatge multidisciplinari propi que barreja llenguatges dramàtic, plàstic, coreogràfic i tecnològic. En “Dystopia” es combinen tècniques com la creació sonora en directe, live cinema, videomapping i l’ús de tablets per dibuixar en temps real sobre els personatges i modificar l’espai escènic. L’actuació està a càrrec de Cristina Fernández i Àngel Fígols.

El preu de l’entrada són 8 euros si et fas amb ella online a la pàgina web de Las Naves, mentre que si t’esperes a última hora la podràs adquirir per 12 euros en taquilla. Et deixem en el teaser per obrir boca!L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.