Las Naves acull el Pops Marítims amb Rosalia & Refree, Pau Vallvé…

pops marítims rosalia valencia animic

Els amants de la bona música estan d’enhorabona. Al mes de febrer, l’Espai Mutant de Las Naves, serà l’escenari de cinc inquiets concerts.

Fruit de la col·laboració entre Las Naves Espai d’innovació i creació i la promotora valenciana Pro21cultural es presenta el POPS MARÍTIMS, un festival de petit format que pretén complementar la programació de la ciutat, i en concret la dels Poblats Marítims, amb propostes musicals d’alta qualitat per a “tots els públics”.

El primer disc de col·laboració entre Rosalia, veu prometedora del flamenc, i Raül Refree, referència de sobra coneguda a la producció i al món de l’experimentació, es presentarà a València sota el nom de Los Ángeles. La proposta de Rosalia & Refree, els quals han treballat amb artistes tan diversos com ara La Fura dels Baus, Chicuelo, Sílvia Pérez Cruz, Kiko Veneno o Lee Renaldo, sobreviu sobre la corda fluixa del flamenc i l’experimentació.

També presenta el seu darrer disc doble Pau Vallvé, el 4t de la seua extensa discografia signat sota el seu nom. L’anomena “Abisme, cavall, hivern, primavera i tornar” fet amb tota la cura de l’autoedió, és un disc doble que marca el punt d’inflexió entre un Pau més íntim i reflexiu i l’altre Pau més elèctric i potent.

Altres que presentaran disc al Festival POPS MARÍTIMS són Anímic (confirmats també al Primavera Sound 2017). Al nou àlbum hi ha punyalades de pur techno elèctric i electrificat sobre el cos encara calent del que una vegada va ser banda. Però el que realment abunda en l’àlbum és l’alternança entre carícia i cop, entre atraure’t per seduir-te i allunyar-te per seduir-te més encara, per crear aquesta dependència que només sentim quan el que desitgem ens és vedat.

Pops Marítims Rosalia ValenciaPer altra banda, i per acabar d’arrodonir les propostes, els ja ben coneguts Maria Arnal i Marcel Bagés portaran la seua particular visió de modernitat i oralitat. Amb ells la cançó popular sembla acabada de néixer. Per altra banda la proposta macarra dels valencians Cuello, que tanca un cartell modest, inquiet i d’altíssima qualitat, amb aquest grup que no ha parat de rodar pel territori estatal i europeu amb una proposta ben fresca entre el pop i el hardcore.

El “POPS MARÍTIMS” pretén establir-se com a fita de referència a València, complementària als festivals de masses, on, a diferència d’aquestos, es podrà gaudir de concerts de llarga durada, permetent als artistes desenvolupar el seu repertori i presentar el seu espectacle de manera completa.

Apunteu les dates: 10 i 11 de febrer, a l’Espai Mutant de Las Naves de València teniu una cita amb la qualitat i diversitat musical. Ja a la venda els primers abonaments de dos dies per 12€. Després passarà a 14€.