L’amor i la lluita, l’eix vertebrador del segon disc de ‘El Diluvi’

El Diluvi començarà a gravar el seu segon disc a partir d’abril

PellikanaiElDiluviam_4264_8763Després de l’èxit aconseguit a la gira 2013 amb el seu primer treball Ovidenques, els musics de Castalla tornen amb ganes de seguir fent musica. La primera quincena d’abril iniciaran la gravació del disc. En aquest es podran trobar uns 13 temes nous. Nou pròpis, dues versions de l’ Ovidi, una tercera mai musicada pel cantautor valencià i una ultima cançó del cantautor basc Gontzal Mendibil.

Per altra banda podrem trobar importants col·laboracions com les de Meritxell GenéCarles BeldaCesk Freixas, etc. i altres que el grup descobrirà a poc a poc. Tot aquest treball es mourà al voltant d’un mateix eix vertebrador: la lluita i lamor, que, com El Diluvi afirma  De vegades, els motius per lluitar i estimar tenen arrels paregudes

Per que tot aquest somni es faça realitat empraran la plataforma Verkami. Un projecte de micromecenatge on, a canvi de les aportacions de la gent oferiran tot tipus de ‘regals’, des del més tipic com marxandatge del grup fins un sopar íntim o una actuació privada. Conforme el projecte vaja adquirint forma els components del grup aniran desventlant nova informació. Sorpreses en el disseny del projecte, nou videoclip, dates de la gira que començarà a Juny etc.