#LaLlista de Juliol ens l’envia El Renao, youtuber de Sueca

La Llista de juliol -tot i que la té feta des de juny- ens l’envia René Escrivà més conegut com El Renao. Pels qui no el conegueu és un youtuber que aposta per gravar els seus vídeos en valencià i que ja està fent-se un lloquet en la famosa xarxa social. En la plataforma tracta de fer comèdia i humor. Un dels factors que caracteritza el seu canal són les critiques desenfadades que ens recorden al famós youtuber Auronplay. Al seu canal també podem trobar alguns reptes o “challenges“, vlogs i algun videoclip parodia de tant en tant. Molta gent el coneixereu pel video que té criticant a un americà que intenta fer una paella. Fa algunes setmanes que no puja vídeos a Youtube i té una raó, està acabant Grau de Ciències Ambientals i és temporada d’exàmens. A continuació les cançons que més han marcat al Renao:

1.- Viure – Obrint pas. El grup Obrint pas ha sigut un dels millors grups valencians que he tingut el plaer d’escoltar en Directe. De fet, els millors concerts als quals he asistit eren de Obrint pas i sempre que tocaven aquesta cançó els meus amics i jo ho disfrutavem com si s’acabara el món. Es especial per la força que conté tant la música com la lletra.

2.- El venao – Los Cantantes. No es una cançó molt actual, la veritat, però recorde que l’escoltava moltes vegades quan mon pare la tocava a l’orquestra “Capicua”. El que caracteritza esta cançó es que per algún motiu que a dia de hui es desconeix, la vaig decidir utilizar com a música de Outtro dels meus videos, pel seu ritme caribeny i sabrosón. A més, en la cançó quan diu Venao pareix que diga Renao jaja Als meus suscriptors i a mi ens agrada molt 
					</div>
				</div>
			</div>
		</div>
    </div>
    <div class=

Més notícies