Laborde és el nou fenomen musical de València?

Fa poc coneixíem les primeres cançons en solitari de Míriam, cantant i guitarrista de Lisasinson, com a Laborde. Ara amb aquestes noves cançons ja ha deixat definitivament clares les seues intencions de poblar paràmetres musicals molt diferents. I és que la seua aliança per a aquest nou doble single amb Ciberchico, Rare i Leftee, tots membres del col·lectiu valencià Toxic Pop, ha fet que es produïsca la màgia. Hyperpop, fancy trap, futurepop, europop


En una d’aquestes sessions d’enregistrament, Dani (Leftee), que està preparant el seu nou disc, apareix amb un tema per a Laborde, “No Te Vayas Aún“. Es posen a improvisar i es confirma la fórmula: melodies acolorides i una tornada que desborda energia. Completa el doble single la cançó amb Ciberchico i RareEstoy Por Ti” que porta videoclip realitzat per Videoclub Studio, dirigit per Toni Layecla, amb la direcció artística de Belén Greco.


Estarem atentes a les novetats d’aquesta nova onada d’artistes valencians/es, vos deixem amb les dues cançons per a que jutgeu vosaltres mateixa!
Podeu llegir l'article original Laborde és el nou fenomen musical de València? a la Tresdeu.com.


L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.