La XIX edició del Barnasants romandrà fins el mes d’abril

Barnasants, el festival de cançó d’autor es celebra enguany des del 23 de gener fins el 14 d’abril
Barnasants2014_publiBarnasants és el festival de cançó d’autor per excelència. Organitzat a territori barcelonés contarà aquesta XIX edició amb un gran nombre de cantants vinguts de tots els racons de l’estat. Inaugurat a 1996, l’edició 2014 arriba de la mà d’artistes com Cesk Freixas, Pau Alabajos, Els Catarres etc. finalitzant el 14 d’abril amb l’actuació de Dani Flaco, que presentarà el seu sisé disc Versos y Madera.

Baix el lema ‘La patria és el poble’ i el sentiment rivindicatiu del festival, aquesta edició contarà amb diversos homenatges: homenatge al General Moragues aquest dijous 30 de febrer, el 22 de març es rememorarà la Guerra Civil amb un espectacle de cançons, poesía i testimonis de la mà d’artistes com Feliu Ventura, Enric Hernàndez, Mike Wild… i per últim no es deixarà passar el 40 aniversari de l’ assassinat de Salvador Puig en un concert titulat Cançons d’amor i anarquia. Feliu_Ventura_2011_IMG_1944

Els escenaris escollits han sigut la sala Luz Gas, Zacarías Club, Cotxeres de Sants, Herman Jazz Clubs, l’auditori BTM, entre altres. El preu de les entrades variarà segons les actuacions i l’escenari escollit.

Aquest dijous 30 de gener s’homenatjarà al General Moragues. L’audotori acollirà les actuacions de Feliu Ventura, Cesk Freixas, Pau Alabajos, Miquel Gil, Miquel Gironés… Tot a partir de les 21:00h per un preu de 6 euros.

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.