La Revista Enderrock, el BarnaSants i l?Institut Català de les Dones presenten Dones que canten

Ahir dijous la revista Enderrock, el Festival BarnaSants i l’Institut Catala de les Dones van presentar el CD Dones i cançons. Aquest projecte recull una àmplia selecció de les noves veus de la cançó i el pop d’autora, la majoria de les quals actuaran al festival BarnaSants, que s’inaugura el proper 25 de gener.La selecció que ha estat realitzada per Rosa E. Massaguer, inclou 16 cançons entre peces inèdites i temes recopilats de Sílvia Pérez Cruz, Maria Rodés, Ivette Nadal, Anna Roig, Rosa Pou, Clara Andrés, Marina Rossell, Bikimel, Joana Serrat, Meritxell Gené, Esther Condal, Marta Rius, Montse Castellà, Franca Masu, Névoa i Carme Canela.Edició de l’Enderrock dedicada a les “Dones que canten”El CD recopilatori s’inclou en el número d’aquest gener de la Revista Enderrock, que a la vegada dedica la portada a les 25 grans veus femenines de tots els temps arreu dels Països Catalans, de la Nova Cançó al nou pop català. Un recorregut gràfic i periodístic que va des de la referencia a Maria del Mar Bonetfins a de Sílvia Pérez, tot passant per altres artistes del país comSalomé, Núria Feliu, Marina Rossell, Lídia Pujol, Eva Dénia, Anna Roig, Beth, Maria Rodés, Meritxell Gené, Ivette Nadal, Joana Serrat, Maria Coma, Andrea Motis entre moltes altres.

Ivette nadal La cantant Ivette Nadal també participa en el disc 'Dones i cançons'.© Amengual, Margalida - ACN

Concerts a la Casa OrlandaiPer completar la presentació de l’Any de les Dones de la Cançó, la Revista Enderrock anuncia també un cicle mensual de concerts que la revista celebrarà a la Casa Orlandai (Sarrià, Barcelona) i que s’inicia aquest dimecres 16 de gener amb un concert a tres bandes a càrrec d’Ivette Nadal, Bikimel i Joana Serrat.Concerts de dones al BarnaSants 2013Les artistes que participen en el CD d’Enderrock oferiran els següents concerts en del marc del festival BarnaSants:

Esther Condal    Divendres 1 de febrer    Luz de Gas

M. Mar Bonet    Dijous 7 de febrer    Auditori Barradas de l'Hospitalet

Ivette Nadal    Divendres 1 de març    Luz de Gas

Marina Rosell     Dissabte 2 de març    Auditori Barradas de l'Hospitalet

Meritxell Gené    Dijous 7 de març    Auditori Barradas de l'Hospitalet

Montse Castellà    Divendres 8 de març    Luz de Gas

Silvia Perez Cruz    Dissabte 9 de març    Teatre Auditori St. Cugat

Joana Serrat    Divendres 15 de març    Luz de Gas

Névoa    Dissabte 16 de març    Luz de Gas

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.