La reina dels Vine’s María Herrejón es muda a YoutubeHerrejón és el nom del canal de Youtube de María, però també el seu cognom. Esta jove de 25 anys és de València, però actualment, per motius de feina, viu a Madrid. Ha estudiat Publicitat i Relacions Públiques i té un màster en Disseny Publicitari. De personalitat segura, s’indigna amb facilitat, i així ho assegurà al vídeo de presentació del seu canal. Al tagReivindica con Herre” dóna la seua opinió sobre qüestions socials i es dóna llibertat per a criticar qualsevol cosa. La pizza és el seu mejar favorit i cobra molt de protagonisme, no només a la seua dieta, sinó a diversos vídeos en forma de comentaris o amb emojis.

El seu canal té vora 150.000 seguidors a Youtube i han pujat com l’espuma. Tant és així que el 2016 va rebre el premi Influence Award en la categoria de vídeo, entre youtubers com Ales Gibaja, Bob Estropajo o María Pombo. Sorprenent que, tot i estrenar-se a Youtube el mateix novembre de 2016, ja tinga 150 mil seguidors. El seu hàbitat sempre ha estat la plataforma de vídeos Vine, però pel seu recent tancament, hagué de passar-se a Youtube.Els vídeos d’Herrejón contenen principalment crítica social i curiositats diverses, com Room Tour’s, preguntes i respostes i els seus gustos musicals i cinematogràfiques. Precisament a Herrejón li agrada el rock i el heavy i es declara fan de Freddie Mercury. No obstant assegura ser eclèctica i no tancar-se a cap estil musical. Queen i Estopa són dos dels seus grups favorits.

Als seus vídeos s’aprecia que les parets de la seua habitació de Madrid estan plenes de pòsters de sèries, pel·lícules i personatges de ficció. En un d’ells confessà ser una friki del col·leccionisme de tasses i pòsters. És habitual veure les habitacions dels youtubers plenes de pòsters amb personatges de la cultura audiovisual contemporània. Tant important és tenir-les personalitzades a colp de paper que, junt amb la Youtuber Andrea Compton, van decorar l’habitació al complet a una de les seguidores de Compton.

Una altra de les seues aficions és la fotografia i un dels seus referents és Frida Cahlo. També li agrada el cinema, sobretot les pel·lícules de ciència ficció i bèl·liques. Dos dels films i sèries favorites són Pulp Fiction (Tarantino és el seu director favorit), Grease, The Walking Dead i Juego de Tronos, respectivament. I no penseu que només es queda ahí, en ser melòmana, serièfila i cinèfila, María Herrejón és una gran lectora i confessa llegir cada nit abans de dormir: “em relaxa”, diu.

Herrejón ha aconseguit sortir de les quatre casselles dels reproductors de vídeo d’internet i ha fet un salt a la televisió i la ràdio. Participa periòdicament al programa dels 40 Principales, Radio Tubers (21-23h). També ha fet aparicions a Non Stop People  i Vodafone Yu, programes on ha demostrat el seu talent cantant i ha assegurat que no descartaria dedicar-se al doblatge.


					</div>
				</div>
			</div>
		</div>
    </div>
    <div class=

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.