La Rambleta homenatja Estellés amb Un entre tants

La Rambleta Un entre tants Perros Daneses Hem vist com Ovidi Montllor, entre altres artistes, han portat al poeta de Burjassot al seu camp. I si anem un pas més? La companyia valenciana Perros Daneses porta a l’escenari de La Rambleta els versos de Vicent Andrés Estellés en un emocionant muntatge que reuneix literatura i expressió corporal. I atenció, serà l’última oportunitat de veure aquesta emocionant obra sobre l’escenari.

La Rambleta Un entre tants Perros DanesesGonzalo Azcona i Javier Sahuquillo proposen una dramatúrgia que combina el teatre amb la poesia, utilitzant l’expressió corporal per a donar vida a les paraules del poeta valencià. Passatges biogràfics, versos i història s’uneixen en una posada en escena imaginativa, amb un fort component visual. Apunta-t’ho a l’agenda, 15 i 16 de gener a les 20.30h a La Rambleta!

Els cossos i moviments dels actors Pau Gregori, Santiago Martínez, Laura Sanchis, José Juan Sevilla i Paloma Villardepablo ofereixen nous matisos i potencien l’expressivitat dels poemes en una original peça en la qual els versos d’Estellés es fan corporis, trobant sobre l’escenari de La Rambleta una nova veu, diferent a la qual ofereix la lectura silenciosa dels seus llibres.

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.