La Raíz, Kaiser Chiefs, Leiva i Miss Cafeina encapçalen el Sansan Festival

El Sansan Festival torna un any més a Benicàssim (Plana Alta) els dies 13 a 16 d’abril en la seua quarta edició. Al hi ha confirmacions sucoses com el grup de Madrid, Miss Caffeina, o la banda de Gandia (la Safor), La Raíz, que encapçalen el cartell.

El cartell ha tingut unes confirmacions farcides de rumors, un d’ells el de Mikel Izal i Jorge Second DJ Set, els quals punxaran junts. Al duet electrònic es sumà la confirmació de la banda alacantina, GIMNÁSTICA.

Hi haurà un nou espai per que serà referent pel que fa a noves tendències i influències musicals dels festivals, ESPACIO IT. L’espai s’ubicarà en una zona especialment condicionada al recinte del Sansan Festival on la cabina Mr. Sugga serà també protagonista.

Al cartell s’han incorporat grups de l’escena en valencià com Smoking Souls i DJ’s valencianes com Ley DJ, qui punxà a l’Ajuntament de València la nit de cap d’any 2015-2016. M Clan, Dinero, Luís Brea, Modelo de Respuesta Polar, Varry Brava, Las Bistecs, Polock, Despistaos i Ñekü son també algunes de les bandes que faran ressonar l’indie i el rock a Benicàssim. A 27 dies del Sansan Festival, encara es poden adquirir les entrades en línia.

Sansan

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.