La Polla iniciarà a València la seua gira especial 40 aniversari

Torna La Polla Records després de 16 anys, amb nou disc i gira per celebrar els 40 anys d’activitat. La mítica banda punk, encapçalada per Evaristo Páramos és tota una icona per a diverses generacions. Els seus membres, van decidir a principis d’any tornar a la carretera amb un nou disc, Ni descanso, ni paz, el qual dona també nom a la gira. Enrique Villarreal, “El Drogas“, cantant de Barricada, serà l’artista convidat en els concerts de la gira. Aquest tour serà irrepetible i farà dues parades en 4 úniques ciutats: València, Madrid, Barakaldo i Barcelona. Les dues primeres parades, a la Plaça de Bous de València, seran el 20 i 21 de setembre. Encara que, si n’estàs interessat, les entrades del dia 21 ja s’han esgotat, així que solament pots pillar-ne per al divendres 20.40 aniversari


El 1979, 4 xavals d’Àlaba van fundar un grup anomenat La Polla Records que tocava per bars i garatges del País Basc. No és fins a meitat dels anys 80 quan comencen a guanyar notorietat. Considerats, exponents d’aquell moviment anomenat Rock Radical Basc o Euskal Herriko Rock Erradikala. Després de 12 discos, variar la formació i més de 20 anys d’activitat, l’any 2002, la banda perd d’un infart a Fernandito, el seu bateria des de 1979. La Polla recluta un nou bateria i trau el seu últim àlbum El último (el) de la Polla i acaben per dissoldre la banda el 2003.


Evaristo i els altre membres es mantenen en actiu en diferents formacions com The Cagas, The Meas o Gatillazo, als quals hem pogut veure moltes vegades pels festivals valencians. Finalment, el passat mes de febrer, els membres de la banda es reuneixen i decideixen preparar una gira especial de celebració del 40 aniversari. 4 grans concerts (que finalment acaben sent 8) per l’Estat espanyol i altres 8 a Amèrica Llatina al 2020. A més, anuncien nou disc amb 19 grans èxits gravats de nou i una cançó inèdita que dona nom al disc i la gira i presenten el primer i únic videoclip en la història de la banda.Podeu llegir l'article original La Polla iniciarà a València la seua gira especial 40 aniversari a la Tresdeu.com.


L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.