La Pegatina i Lax'n'Busto encapçalen el cartell de l'Acampada Jove'13

El festival de música que organitzen cada any les Joventuts d'ERC ja té lloc, data i caps de cartell confirmats. L'Acampada Jove arriba a la seua 18a edició, que tindrà lloc a Montblanc (Tarragona) el 18, 19 i 20 de juliol.

La Pegatina i Lax'n'Busto encapçalen enguany el cartell de l'Acampada, junt a altres grups de renom com Bongo Botrako, Boikot, Dr Calipso, Bad Manners i Reincidentes. El festival político-musical acollirà també l'actuació del grup valencià Aspencat, que presentaran el seu nou treball, Essència, davant de milers de joves catalans.I es que l'Acampada Jove destaca per ser un festival d'allò més multitudinari, acollint cada any vora 30.000 joves. Altres grups de l'escena alternativa catalana com Strombers, Xeic!, Kayo Malayo i Oprimits (Mallorca) completaran el cartell de concerts, als que s'afegiran altres activitats com xarrades, actes polítics, mostres de cultura popular, activitats esportives diverses.L'Acampada però, no només significa una mostra de la música popular i reivindicativa que es realitza a Catalunya, sinò que també suposa un dels grans desplegaments de les JERC per situar-se com a l'organització de referència al mapa juvenil i independentista de Catalunya, un paper de gran importància en estos moments històrics per als nostres veïns.

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.